Despre mine

Bună! Eu sunt Irina!

Wedding & Event Expert

Foarte multe lucruri de făcut.. În foarte puțin timp. Aici intervin eu cu expertiza mea.


De ce să lucrezi cu mine în organizarea evenimentului tău?

Ca și Event Planner, pun accentul pe oameni, pe dorințele lor și buna dispozitie! Vă ghidez către o nuntă frumoasă ținând cont de cel mai mic detaliu!
Sunt o fire empatică și rezonez usor cu ideile și dorințele voastre!
Pe masură ce am acumulat experiență, ideile și serviciile oferite au evoluat.

De la început și până la finalul nunții, te poți baza pe mine și poti avea încredere că ofer recomandări bazate pe onestitate și profesionalism. Astept cu nerăbdare să conturăm nunta voastră pas cu pas!

Keep calm and say I DO!

Cu drag,

 

Irina

Poate că timpul nu îți permite să te ocupi de organizarea unei nunți perfecte, așa cum ți-ai dori. Te îngrijorezi ca sunt prea multe de făcut și nu ști de unde să începi. Poate că toate sfaturile de pe diferite site-uri, de la prietene, colege, rude, te îngrijoreaza, te sperie și ti-ai dori să simți că este ziua ta specială, fără grija detaliilor organizatorice. Cea mai simplă si sigura soluție să scapi de tot acest stres și să iasă totul perfect este să apelezi la un organizator de evenimente care știe ce are de făcut. Adică la mine!

ce fac eu?

Organizez evenimentul în funcție de bugetul tău
Lucrez cu mai multe pachete principale de servicii, respectiv pachetul săptămâna nunții, pachetul mediu si pachetul complet care vor fi adaptate in functie de nevoile voastre. Pe langa aceste pachete mai am pachetul de consultanță si ofertele speciale pe care vi le putem oferi în funcșie de dorințele voastre.
Mă ocup de toate detaliile evenimentului
Organizarea nunții nu trebuie să fie o corvoadă. Nu trebuie să ajungi în ziua nuntii cu mintea încarcata de program, de gânduri, planuri și emoții. Lasă totul în grija mea, â iar tu doar bucură-te de fiecare moment din acea zi.
Lasă în grija mea întâlnirile cu furnizorii, tehnoredactările, rezervările de local, rezervarea formației, foto-video și toți furnizorii necesari. Lasă in grija mea organizarea decorurilor si supraveghere evenimentului.
Ma ocup de eveniment si coordonarea lui
Ma ocup detot ce este nevoie atat telefonic și on-line. Fac deplasări la toți furnizorii și la local pentru discuții, alegere meniu, proba meniu, atentie la aranjarea în sala, decor, lista alba/neagră. Ma ocup de lista invitați , desfașurător – program eveniment, așezarea la mese- schema sălii, distribuirea la mese, listainvitați alfabetic și fisa evenimentului.

Ce spun clienții noștri

„Omul potrivit la locul potrivit!
Foarte implicată în evenimentul de care se ocupă, atentă la detalii, cu idei nenumărate serioasă și foooarte răbdătoare!
Nunta noastră a ieșit exact cum ne-am dorit-o, si nu doar ca o spunem noi, ci toți cei care au fost alaturi de noi au spus că a fost o nuntă extrem de organizată.
Mulțumim pentru tot, Irina! ?.”

Larisa Barbu

„Foarte serioși și punctuali. Unele idei privind organizarea evenimentului mi s.au părut chiar inovative pot spune.
De ce să improvizezi când poți sa apelezi la oameni care au mai făcut evenimente multe și frumoase … ?
Un check list cu organizarea nuntii pas cu pas pentru wedding planner.
Recomand!”

Sorin Dinu

„Irina este persoana potrivita la locul potrivit! Cu ajutorul ei am avut o nunta asa cum mi-am dorit deși cerințele mele au fost multe. A știut sa ma asculte, mi-a dat cele mai bune sfaturi, și am simțit ca este un om care te înțelege, și stie sa facă un eveniment unic! Irina este o persoana sociabila, prezintă disponibilitate și este acolo atunci când ai nevoie! O recomand cu drag! O persoana care pune suflet, foarte bine organizata si foarte prompta!”

Andreea Ghiță
Vrei ca cea mai importanta zi a ta să iasă perfect?

haide sa o plănuim împreună